Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 4 minuten geleden
Prijs
Merken
Materiaal bevestiging
Maximale hoogte
Minimale hoogte
Toon resultaat
      Lijst Raster Tabel
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Falcon Eyes tafelstatief MT-140 7-12,5 cm
Falcon Eyes MT-140 € 1,89 Bestellen
Falcon Eyes tafelstatief MT-170 12,5-16,5 cm
Falcon Eyes MT-170 € 4,49 Bestellen
Falcon Eyes tafelstatief MT-210 14,7-20,5 cm
Falcon Eyes MT-210 € 6,95 Bestellen
Praktica Mini Statief
Praktica Praktica Mini Statief € 9,95 Bestellen
Falcon Eyes tafelstatief metaal TT-215 13,5 cm
Falcon Eyes TT-215 € 11,95 Bestellen
Praktica Flexpod Mini Statief
Praktica Praktica Flexpod Mini Statief € 15,00 Bestellen
Outdoor Club tafelstatief metaal met fijnafstelling 24,3-32 cm
Outdoor Club Outdoor Club tafelstatief metaal met fijnafstelling 32 cm € 24,95 Bestellen
Bresser Helios Deluxe tafelstatief met Micro instelling
Bresser Bresser Helios Deluxe tafelstatief met Micro instelling € 29,00 Bestellen
JYC TD- Table Top Dolly
JYC JYC TD- Table Top Dolly € 59,00 Bestellen
      Lijst Raster Tabel

Tafelstatieven zijn kleine statieven die u kunt gebruiken op reis, tijdens een cursus fotografie, bij het fotograferen van kleine objecten en in veel gevallen wanneer grotere statieven niet praktisch zijn of moeilijk inzetbaar zijn. Tafelstatieven zijn makkelijk mee te nemen in uw tas en ze zijn in een handomdraai te installeren en te gebruiken.

Een tafelstatief is ideaal voor op reis dankzij zijn lage gewicht en kleine afmetingen. U fotografeert ermee prima de nachtscenes, landschap of portretten, maar ook voor groepsfoto’s in combinatie met timer is dit een prima oplossing. Volgt u cursus fotografie of geeft u zelf zo’n cursus? Ook in dit geval is een tafelstatief een prima middel om de camera te ontdekken. Speel met lange sluitertijd bij weinig licht en bewegende voorwerpen of scherptediepte met kleine voorwerpen op een vlakke oppervlakte. Maak strakke panoramafoto’s vanuit uw balkon of een brug. Dankzij een statief zijn de beelden zowel heel scherp als goed uitgelijnd zodat het achteraf stitchen voor zeer precieze beelden zorgt. Veel modellen hebben verstelbare pootjes, dus ook op scheve oppevlaktes kunt u het beeld perfect uitlijnen. Sommige pootjes zijn uitschuifbaar, terwijl andere pootjes flexibel zijn en dus vervormd kunnen worden om de hoogte en de richting van de camera te wijzigen.

Standaard modellen tafelstatieven bieden enkel de ondersteuning aan de camera. Echter, veel andere modellen tafelstatieven beschikken, net als grotere modellen, over een bewegend balhoofd. Dit biedt u nog meer bewegingsvrijheid, omdat u hiermee de camera in alle richtingen kunt bewegen. Kijk dus bij het kiezen van uw model wat u precies zoekt in uw tafelstatief. Tafelstatieven worden doorgaans vervaardigd uit metaal, kunststof of een combinatie van beiden. Er wordt alumiunium, staal, titanium of ander metaal gebruikt. Metalen statieven zijn over het algemeen steviger en gaan daarom langer mee. Al onze tafelstatieven zijn voorzien van een universele aansluiting zodat u uw fotocamera of zelfs een videocamera erop kunt plaatsen.

Wij verkopen tafelstatieven van Falcon Eyes en Outdoor Club; kwalitatieve producten voor een actieve en veeleisende fotograaf maar ook voor iedere beginner en liefhebber. Heeft u vragen over onze producten dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor advies op maat.

Meer