Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 18 minuten geleden
Prijs
Merken
Aantal rollen
Type bevestiging
Toon resultaat
      Lijst Raster Tabel
Uitverkocht
Quick View
Linkstar L-bracket BSH-1 voor achtergrondsysteem
Linkstar L-bracket BSH-1 voor achtergrondsysteem
  • Voor een nieuw achtergrondsysteem of uitbreiding
  • 53 mm lang met een diameter van 10 mm
  • Klemgedeelte afgewerkt met rubber
Meer productinformatie
€ 17,49 Bekijk product
      Lijst Raster Tabel

Voor de opbouw van achtergrondsystemen dient u onder meer gebruik te maken van klemmen, beugels of haken die worden gebruikt zowel in een losstaand achtergrondsysteem als in een muursysteem. Met behulp van deze onderdelen zorgt u voor de ophanging van achtergrondrollen.

Het doel van klemmen is het vastmaken van dwarsliggers. Klemmen worden bovenop de lampstatieven ingezet en kunnen één of meer dwarsliggers dragen. Sommige modellen beugels werken volgens ditzelfde principe en andere beugels kunnen direct aan de muur worden vastgemaakt. Bij zowel de statiefbeugels als muurbeugels zijn er uitvoeringen voor meerdere achtergrondrollen. Naast dwarsliggers zijn vrijwel alle beugels geschikt voor de zogenaamde expanders - systemen, waarbij een as wordt gespannen voor achtergrondsupport. Expanders zijn voorzien van een ketting voor de bediening van het systeem en ingeklapt nemen ze weinig ruimte in. Behalve klemmen en beugels kunt u ook kiezen voor de haken, waarin u de dwarsliggers kunt plaatsen. Afhankelijk van de maat van uw dwarslegger kunt u kiezen voor bijvoorbeeld smalle of brede U-vormige haken.

Onze modellen, eventueel voorzien van spigot adpaters zijn geschikt voor alle standaard modellen lampstatieven. Dat betekent dat u ook diverse merken prima kunt combineren. De producten zijn vervaardigd van metaal, zodat u kan rekenen op een stevig robuust systeem dat jaren meegaat.

Lees meer over de opbouw van losse achtergrondsystemen en kies producten die het beste bij u passen. Als u twijfelt welke van de drie soorten producten u het beste kunt gebruiken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor uitgebreid advies op maat. Dan kunnen we u ook helpen met een volledige set, van lampstatieven en klemmen tot expanders, dwarsligger en natuurlijk de achtergronden zelf. Bent u op zoek naar een nieuwe achtergrond voor bijvoorbeeld studiofotografie, neem dan een kijkje op FotoAchtergrondPro voor een uitgebreide collectie papierrollen, doeken en kunststof achtergronden in veel verschillende kleuren.

Meer